9 oktober 2024

Uitnodiging voor Informatiebijeenkomst Wet verbetering Poortwachter

UWV organiseert samen met Vrieling Adviesgroep, Brouwers Accountants & adviseurs en Dommerholt advocaten een aantal informatiebijeenkomsten voor werkgevers over de Wet verbetering Poortwachter. De bijeenkomsten vinden verspreid over de regio plaats. 
Heeft u ook vragen over ziekte van uw medewerker(s)?

UWV ontvangt regelmatig vragen van ondernemers over de uitval van personeel door ziekte, arbeidsongeschiktheid, of ontslag. Niet iedereen weet precies wat te doen in zulke situaties en niet iedereen slaagt erin de juiste ondersteuning te vinden. Daarom organiseert UWV Regio Zwolle dit najaar enkele bijeenkomsten op verschillende locaties in de regio voor ondernemers. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met adviesbureaus uit de omgeving: Brouwers, Dommerholt en Vrieling. Deze professionals hebben veel kennis van de praktische ins en outs van de vraagstukken waarmee ondernemers te maken krijgen bij de begeleiding van zieke werknemers.

Het doel van de bijeenkomsten is om (MKB-)ondernemers wegwijs te maken in de verschillende wettelijke regelingen, de bijbehorende dienstverlening van UWV, en die van de adviesbureaus uit de regio. Een toelichting op de Wet verbetering Poortwachter staat centraal, maar er is zeker ook gelegenheid om meer algemene vragen te stellen over arbeidsmarkt- en verzekeringstechnische kwesties.

Aanmelden
Om uzelf aan te melden klikt u op de aanmeldlink van de locatie/datum van uw keuze. Het aantal beschikbare plaatsen is bij elke bijeenkomst beperkt tot 30. Deelname is gratis.

Wij hopen u te mogen verwelkomen!

UWV Werkbedrijf Regio Zwolle, Brouwers Accountants en Adviseurs, Dommerholt advocaten en Vrieling Adviesgroep

Verbinden, versterken, vertegenwoordigen en collectief faciliteren.